PREZENTARE CANDIDAT – Ing. Liviu POP, candidat la Consiliul Local Baia Mare din partea Partidului Patrioților: Aveți nevoie de oameni de cuvânt! Suntem aici pentru dumneavoastră!

1
840
Liviu Pop

ELECTORAL. Partidul Patrioților este un partid nou, înființat de români inimoși, harnici și patrioți, care doresc o schimbare ÎN BINE a vieții sociale, educaționale, financiare și spirituale a românilor. Partidul Patrioților dorește ca România să redevină independentă, să redispună de propriile resurse naturale, care au fost date străinilor, și să înceapă refacerea industriei și agriculturii „pierdute” în ultimele trei decenii.

 

Ca român, doresc să particip cu toate forțele și cunoștințele mele, dobândite în peste 16 ani în activitatea de inginer constructor și peste 22 de ani ca și consilier superior în cadrul Primăriei Baia Mare, la îmbunătățirea vieții, din toate punctele de vedere, pe plan local (Baia Mare) din funcția de Consilier Local la Consiliul Local al Municipiului Baia Mare.

 

Printre realizările mele profesionale amintesc doar câteva:

Din activitatea de inginer constructor (deținând și funcțiile de inginer șef de șantier, dar și de director) amintesc începerea și participarea la construirea noii Catedrale Episcopale din Baia Mare, participarea la construirea Bibliotecii Județene Petre Dulfu, precum și participarea la construirea Palatului de Justiție Baia Mare.

 

Din activitatea de consilier superior în cadrul Primăriei Baia Mare (din anul 2002 până în prezent), am activat și ca Președinte al Sindicatului din Administrația Publică Maramureș timp de 13 ani (2004-2017), perioadă în care am militat pentru drepturile legale ale angajaților din administrația publică, dar și pentru drepturile cetățenești.

 

Orașul Baia Mare, cu istoria lui seculară și cu resursele umane și naturale pe care le deține, are un potențial uriaș de dezvoltare. Dar pentru a dezvolta ceva trebuie să vrei și să poți! Baia Mare trebuie să redevină un oraș important în economia națională, atât ca industrie cât și ca turism.

 

Împreună și doar cu sprijinul dumneavoastră, a cetățenilor onești ai acestei urbe, voi lupta, în primul rând, ca:

numărul locurile de muncă să crească,

prețurile la utilități (apă, canal, salubrizare, etc) să scadă la valorile reale și suportabile de către cetățeni,

străzile să fie reparate și reconstruite,

siguranța stradală și a cetățenilor să crească (iar infracțiunile să scadă considerabil),

serviciile oferite de către aparatul primăriei să fie îmbunătățite și organizate mai eficient (în favoarea cetățenilor),

și nu în ultimul rând o mai mare atenție asupra cheltuirii banilor publici.

 

Fiind pe principiul „Fapte, nu vorbe!”, consider că doar prin sprijinul dumneavoastră, a cetățenilor băimăreni, din funcția de viitor consilier local al Muncipiului Baia Mare, voi putea să pun umărul la schimbarea în bine a vieții oamenilor dar și a peisajului economic și natural ale orașului nostru!

 

Cu speranță și credință în Dumnezeu, al dumneavoastră concitadin,

 

Liviu POP



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Bravo, dle Pop. Succes vă dorim. Ați făcut multe lucruri bune pentru angajații primăriei când ați fost lider sindical, cu toate piedicile puse de către ”oamenii de bine”, sunt sigur că veți face și din postura de consilier local!
    Succes!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here