TRANSFER – Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, este membru PNL Maramureș

1
1025
Vladimir Petruț și Ionel Bogdan
Vladimir Petruț și Ionel Bogdan

ADVERTORIAL POLITIC. PNL Maramureș are un nou membru important, care va aduce plus echipei liberale la nivel local și județean. Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, este, începând din 19 iulie 2019, un primar liberal care alături de echipa PNL Maramureș va realiza proiecte frumoase și importante pentru dezvoltarea orașului Cavnic și a județului Maramureș.

 

Vladimir Petruț, primar PNL Cavnic: “Sper că venirea mea în această echipă să aducă plus valoare echipei. Sunt un om care, încă de la început, de când am intrat în politică și în administrația publică locală, am spus lucrurilor pe nume, iar Partidul Național Liberal este partidul potrivit pentru mine pentru că, din păcate, în celelale zone nu m-am regăsit, din cauza faptului că principiile și valorile care trebuie să primeze sunt, din păcate, călcate în picioare. Avem obligația, fiecare dintre noi, să respectăm legile statului, să le întărim și să fim în asentiment cu omul de rând, nu cu cei care ne conduc sau cu cei care vor să ne conducă așa cum vor ei.”

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Sunt bucuros și onorat că domnul Petruț a ales echipa Partidului Național Liberal. Așa cum am spus de fiecare dată, PNL are ușile deschise, primește și va primi oameni onești și oameni care doresc să schimbe viața oamenilor în bine, iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul mandatului pe care Biroul Politic Județean îl are din 2017 încoace. Am primit în PNL peste 1.500 de membri în această perioadă și sunt ferm convins că după venirea domnului primar Vladimir Petruț și alți oameni onești vor participa la viața politică activ și vor veni alături de noi și alți tineri, alți oameni care doresc să schimbe viața maramureșenilor în bine.”

 

Împreună cu primarul Vladimir Petruț, echipa liberală maramureșană este mai puternică, având pe listă un al treilea oraș sub administrație liberală și 22 de primării la nivelul județului Maramureș.

 

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Pe surse se vorbeste, ca boiernasul de Cavnic, primit cu surle si trâmbite in PNL s-a intors la dragostea dintai PSD, contra cost bineinteles. Deci traseistul CIOLANEL – PETRUT, nu urmareste decat interesul personal. Cand zic traseist am in vedere urmatoarele: PSD – PPDD – UNPR – PSD – PNL – PSD. Mai aveti ceva de zis? Se muta de parca ar fi nomad cu cort. Doar interesul personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here