TRANSFER – Minaur anunță revenirea în lotul pentru sezonul viitor a interului Tudor Botea: contract semnat pe două sezoane

1
182
Tudor Botea

MINAUR BAIA MARE. CS Minaur Baia Mare a anunțat revenirea în lotul băimărenilor a interului stânga/centru Tudor Botea (25 de ani), care în ultimele trei sezoane a evoluat la Dinamo (2020-2021) și CSM București (2021-2023). Botea, format la Academia Minaur și component al echipei băimărene în perioada 2016-2020, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

 

Tudor Botea, care poate juca și pe poziția centru, este component al lotului național și în acest sezon a marcat în Liga I 139 de goluri (s-a clasat pe locul 4 în topul marcatorilor).

 

* Foto: @prosport.ro

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here