NUMIRE – Fost viceprimar al Cavnicului, Marius Mărginean, a fost numit manager interimar al Spitalului de Psihiatrie

0
1986

MANAGER. Marius Doru Mărginean, fost viceprimar al orașului Cavnic timp de 16 ani, a fost numit astăzi, 19 iulie 2019, prin decizia primarului Vladimir Petruț, manager interimar al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic.

 

După ce, în 2017, contractul fostul manager, medicul Valeriu Radu Cioc, a expirat și nu a mai fost prelungit, spitalul din Cavnic a fost condus interimar, pentru o scurtă perioadă, de fostul primar al Băii Mari, Cristian Anghel, care a renunțat pentru că era incompatibil cu calitatea de consilier județean, iar apoi, în martie 2017, de jurista unității medicale, Paula Clara Leș.

 

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic are 59 de paturi la secția Psihiatrie, 21 paturi la compartimentul Medicină internă și 10 paturi la compartimentul Îngrijiri paleative.

 

Mărginean a absolvit două facultăţi, fiind licenţiat în management şi în ştiinţe juridice. El este cel care a facut demersurile pentru înregistrarea lenkerului la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, vrând să facă din acesta un simbol al Cavnicului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here