FOTBAL – Minaur, victorie acasă, Progresul Șomcuta Mare, egal în deplasare: băimărenii sunt pe locul 1 după două etape

1
595

LIGA A III-A. Cele două echipe maramureșene din Liga a III-a, au închiat meciurile din cea de-a doua etapă a Seriei a 10-a cu un bilanț pozitiv, o victorie și un egal. Minaur Baia Mare a dispus cu 4-1 (2-1), pe teren propriu, de CAO Oradea, după un meci, arbitrat de Sorin Vădana, pe care l-au controlat aproape în totalitate,

 

Antrenorul Dorin Toma a început meciul cu următorul 11: Gudea – Paul, Prunescu (cpt.), Tînc, Szekely, Berindea, Vasile Pop, Nistor, Donca, Minteuan, Stanciu.

 

Băimărenii au dominat încă din debutul partidei, în minutul 16 având două goluri avantaj pe tabela de marcaj, reușitele fiind semnate de Minteuan (min. 6 – șut sub transversală) și Nistor (min. 16 – de la marginea careului). Elevii antrenorului Florin Farcaș au redus diferența spre finalul primei reprize, prin Hosu (min. 40 – șut de la 16 metri).

 

Repriza a doua a fost începută de băimăreni în aceeași notă de dominare, cu două goluri venite repede, în minutul 51, prin Serediuc (cu călcâiul), și în minutul 60, prin Vasile Pop (din lovitură liberă, acesta a fost și ultimul gol al partidei, care a mai adus 3 puncte echipei Minaur).

 

Și cealaltă echipă maramureșeană, nou-promovata Progresul Șomcuta Mare, a obținut un rezultat bun și primul punct în Liga a III-a, în urma egalului de la Bistrița, acolo unde localnicii de la Unu Fotbal Club Gloria nu au găsit calea spre gol timp de 90 de minute. Scor final: 0-0.

 

Iată rezultatele din etapa a II-a înregistrate în Seria a 10-a a Ligii a III-a:

CSC Sânmartin – Luceafărul Oradea 2-1

SCM Zalău – Someşul Dej 1-0

Minaur Baia Mare – CA Oradea 4-1

Unu Fotbal Club Gloria – Progresul Şomcuta Mare 0-0

Sportul Şimleu Silvaniei – CSM Satu Mare 2-1.

 

În etapa a III-a, Progresul Șomcuta Mare joacă pe teren propriu, cu CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei (care vine după un egal și o victorie, ambele meciuri fiind disputate pe teren propriu), iar Minaur Baia Mare joacă în deplasare, la Dej, cu ACS FC Someșul (echipă care în prima etapă a întrecut pe teren propriu Luceafărul Oradea, cu 2-0). În acest moment, Minaur Baia Mare este singura echipă din Seria a 10 cu maximum de puncte după două etapte, 6.

 

@ Foto mare: Dan Buia / Suporter.img

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here