UTIL – Mâine se deschide sediul din Sighetu Marmației al Serviciului de permise de conducere și înmatriculări auto: află programul și detalii

1
3705

INFO. De marți, 22 septembrie 2020, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș deschide sediul secundar de lucru din municipiul Sighetu Marmației. Noul sediu este situat pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17, acolo urmând să fie preluate documentele necesare înmatricularea, radierea sau autorizarea provizorie a vehiculelor, a precizat Instituția Prefectului Maramureș.

 

Verificarea documentelor preluate în sistemul informatic, atribuirea numărului de înmatriculare solicitat, verificarile obligatorii în bazele de date externe și introducerea datelor în Sistemul Național de Evidență Auto se vor efectua în sediul principal din municipiul Baia Mare, termenul de soluționare fiind de maxim 20 de zile.

 

Tarifele aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se încasează la caseriile unităților Trezoreriei Statului sau prin mandat poștal, într-un cont dinstinct deschis la unitățile teritoriale ale Trezoreriei Statului pe numele Instituției Prefectului din județul Maramureș.

 

Tarifele aferente emiterii certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor provizorii se încasează într-un cont dinstinct deschis pe numele Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, prin virament, prin mijloace de plată online, prin mandat poștal precum.

 

Activitățile de mai sus se vor desfășura în sediul secundar de lucru din municipiul Sighetu Marmatiei (str. Alexandru Ivasiuc nr.17), în zilele de marți în intervalul orar 08.30-10.30 (preluare documente) și 10.30-11.30 (eliberare documente) și joi în intervalul orar 08.30-11.30 (preluare documente) și 11.30-12.30 (eliberare documente).

 

Pentru toate celelalte operațiuni, cetățenii sunt îndrumați să se programeze on-line, pe site-ul www.drpciv.ro, depunerea documentelor la sediul principal al serviciului din municipiul Baia Mare (situat pe str. Scolii nr.1).

 

În contextul generat de dinamica evoluției situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-COV-2, cetățenii vor avea obligația de a respecta măsurile de distanțare fizică și portul măștii de protecție.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here