DECIZIE – EuroHotel Baia Mare, pus la dispoziția autorităților pentru cazarea refugiaților de război ucraineni

0
1949
EuroHotel Baia Mare

SOLIDARITATE. Directorul general al SIF Hoteluri SA, Vasile Radu Bîrlea, a anunțat, printr-un comunicat remis 2mnews, că societatea deținută de SIF Banat-Crișana se alătură eforturilor colective de acomodare și ajutorare a refugiaților ucrainieni și pune la dispoziția autorităților ce gestionează fluxurile de migranți camere în facilitățile de cazare din Oradea, Cluj Napoca, Baia Mare și Timișoara.

 

Holdingul hotelier SIF Hoteluri deține în Baia Mare EuroHotel (unitate de cazare cotată la 3 stele și care are 64 de camere – este situată pe Bulevardul București nr. 23, în apropiere de centrul administrativ/Centrul Nou) – de asemenea, holdingul mai deține Hotel DoubleTree by Hilton Oradea – 4 stele, EuroHotel Timișoara – 3 stele și Hotel Beta Cluj-Napoca – 2 stele.

 

Conducerea societății a mai precizat că  a pus deja la dispoziția structurilor abilitate și organizațiilor non-profit implicate în acest proces lista completă a locurilor disponibile, iar unitățile de cazare sunt pregătite în orice moment să primească ocupanți.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here