FOTBAL – După antrenorul Nae Constantin, Recea îl pierde și pe unul dintre atacanții de bază: Luboya s-a dus la Craiova

0
703

PROBLEME. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, l-a pierdut deja pe antrenorul principal, fostul rapidist Nae Constantin (nu i-a prelungit contractul din cauza incertitudinilor financiare privind finanțările din bugetele publice ale comunei și județului), dar și pe unul dintre jucătorii de bază: masivul atacant francez de origine congoleză, Arsene Luboya (28 de ani).

 

Luboya, venit în România în 2019 (a jucat la Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Reșița), a părăsit formația maramureșeană de Liga a II-a și a semnat un contract pe 6 luni (până la finalul returului), cu opțiune de prelungire de încă un an, cu echipa lui Mititelu, FC U Craiova 1948, acum liderul Ligii a II-a și una dintre favoritele la promovarea în prima ligă.

 

Practic, Luboya, care a fost legitimat la Recea în septembrie 2020, a rămas la echipa maramureșeană puțin peste 3 luni, timp în care a jucat în 11 meciuri, a înscris 3 goluri (unul chiar împotriva Craiovei) și a oferit o pasă de gol.

 

Fotbal Comuna Recea a încheiat prima parte a sezonului de Liga a II-a, pe locul 18 (din 21 de echipe participante), cu 15 puncte acumulate în 14 meciuri (4 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri). Următorul meci oficial al maramureșenilor ar trebui să se dispute în 20 februarie 2021, pe teren propriu, cu CS Concordia Chiajna.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here