RUGBY – Cinci jucători de la CSM Știința Baia Mare, în lotul României pentru partida cu Spania din Campionatul European 2020

0
144

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2020. Cinci jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare au fost selecționați în lotul naționalei României în vederea viitoarei confruntări din Rugby Europe Championship 2020, cu Spania, de sâmbătă, 22 februarie. Meciul va avea loc la Botoșani, de la ora 15.

 

Astăzi, în cantonamentul de la Izvorani, s-au prezentat și cei cinci jucători ai echipei băimărene, convocați de selecţionerul României, Andy Robinson, respectiv: pilierul Constantin Pristaviţă, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a II-a Florian Roşu, linia a III-a Cristian Chirică și fundașul Paul Popoaia.

 

România a pierdut primele două partide din REC 2020, ambele disputate în deplasare: 41-13 cu Georgia şi 22-11 cu Portugalia. În ierarhia internaţională, România a căzut pe locul 19, iar Spania se clasează pe locul 16.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here