VERDICT – Cei doi tineri care l-au bătut cu violență pe impiegatul de mișcare din Gara Seini, arestați pentru 30 de zile pentru tentativă de omor

0
1279

TENTATIVĂ DE OMOR. Sergiu Boby Varga (21 de ani) și Carol Gelu Ciucur (18 ani), cei doi tineri care în dimineața de 16 decembrie, în jurul orei 6.00, l-au atacat și bătut cu violență pe impiegatul de mișcare din Gara CFR Seini pentru că i-a dat afară din clădire, vor rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile, până în 15 ianuarie 2021, a decis magistratul de caz al Tribunalului Maramureș.

 

Conform rechizitoriului procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, cei doi l-ar fi atacat și ar fi exercitat acte de violenţă asupra impiegatului CFR (în vârstă de 53 de ani și originar din comuna sătmăreană Apa), în timp ce aceasta se afla la locul de muncă (în biroul său din staţia CFR), “cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa şi care necesită pentru vindecare un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale”.

 

Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi inculpaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la omor, a precizat judecător Mirela Roxana Petrariu, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al Tribunalului Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here