FAPT – Finanțare de 14 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Vișeu de Jos

0
298

CONTRACT SEMNAT – VIȘEU DE JOS. Luni, 7 august 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, primarul comunei maramureșene Vișeu de Jos, Gavrilă Şimon (PNL), a semnat, împreună cu ministrul Adrian Ioan Veștea (PNL), un contract de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare de 14.000.000 de lei.

 

Contractul prevede modernizarea drumurilor de interes local din comuna Vișeu de Jos. La jumătatea lunii trecute, administrația locală a semnat contractul de proiectare șu execuție a lucrărilor de modernizare a 9,83 kilometri de drumuri comunale (7 străzi), la valoarea de 12,6 milioane de lei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here