CONSILIUL JUDEŢEAN – Îi plătiţi să conducă destinele judeţului şi ei se uită la poze cu femei în pielea goală şi dialoghează pe facebook

4
851
Pe ăștia i-am votat noi „la butoane”

GOGULE, PROBLEME? Imaginea de mai sus nu este surprinsă la birtul din fundu’ cătunului, ci în plină şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, ieri, la orele prânzului. În timp ce se mimau dezbateri serioase despre bugetul pentru aeroport, pentru reabilitarea drumurilor şi alte asemenea „nimicuri”, din cauza (pentru noi, pentru ei, „datorită”) faptului că preşedintele acestui for populat cu personaje ca şi cele din imagine nu ia foarte în serios ceea se-ntâmplă şi le permite consilierilor să intre cu smartphone-urile în sala de şedinţă, din prea mult plictis şi pentru că tot era WiFi gratis, unii erau cufundaţi în alt tip de problematici.

 

Un coleg de breaslă, indignat, dar şi curios, s-a deplasat în spatele tovarăşilor din imagine şi se jura că „unu se uita la poze cu femei în pielea goală, iar ceilalţi doi se conversau pe facebook”. Din jenă pentru jena care s-ar putea să-i cuprindă şi din respect pentru forul administrativ al judeţului şi pentru unii, puţini, consilieri judeţeni preocupaţi de deciziile luate-n plen, opresc aici această scriere, cu speranţa că la următoarea şedinţă se va decide modificarea regulamentului intern prin interzicerea utilizării smartphone-urilor măcar din respect pentru demnitatea pe care unii o au fără s-o merite.

 

Sigur, nu preşedintele Gabriel Zetea o să facă această propunere, pentru că şi el a vorbit bine-mersi la telefon tot în timpul şedinţei. Probabil cu Dragnea. Sau cu Iohannis. Sau cu Trump. În fine, cu cineva important, din apropierea lui Dumnezeu, sigur. Dar să nu ne despărţim supăraţi, ci cu un strop de Macedonski (Noapte de mai), cu dedicaţie pentru preocupările „preocupaţilor” din imagine:

 

Pe dealuri clasice s-arată fecioare în cămăși de in,

Ce-n mâini cu amforele goale își umplu ochii de senin,

Și printre-a serii lăcrămare de ametiste și opale,

Anacreon re-nalță vocea, dialoghează Theocrit…

 

Şi acum, drept pedeapsă, „preocupaţii” domnului Zetea să caute repede-repejor pe „goagăl” cine au fost Anacreon şi Theocrit. Zău că data viitoare verificăm.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

 1. Domnilor, sa ii deconspirati va rugam. Care dintre ei se uita la poze cu femei in pielea goala, sa stim si noi ca doar le platim indemnizatiile. Nu ca ceilalti care erau paraleli cu discutiile din sedinta ar fi nevinovati, dar totusi.

 2. Domnule Vischi sunteti singurul ziarist care mai are curajul, de a scrie adevarul, despre dezastrul din Consiliul Judetean Mararmures.
  Primul din stanga e Regele Pacanelelor din Maramures si Suceava numitul Vlad Sorin Ilie din orasul Viseu.
  Acest consilier judetean vinde in localul propriu bauturi alcoolice si tigari elevilor unui liceu situat sub distanta legala prevazuta de lege pentru acest tip de comert.Vlad a fost primit in PSD de catre primarul Varzaru,intr-un moment in care sub forma unui act comercial consilierul ii sugera primarului ca ar putea cumpara de la Gui Florian o televiziune care ,,batea ,,si in Viseu.Vlad a fost membru PDL bun prieten cu Man Mircea.
  Primaria noastra din Viseu nu l-a deranjat niciodata pe Vlad si a acceptat tacit ca acesta sa vanda alcool tinerilor viseuani.
  Cel din mijloc ma tem ca e cu fetitele.Nu vreau sa par dezinformat dar uitativa la fata lui.
  Cel din dreapta e nevinovat.Tocmai il sunase unul Matei Calin care il intreba obsesiv cand se dau banii la…..
  Stiu ca nu o sa publicati acest comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here