FAPT – A fost semnat contractul de finanțare de aproape 25 de milioane de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din orașul Cavnic

0
1555
Vladimir Petruț (dreapta), primarul orașului Cavnic

FINANȚARE INFRASTRUCTURĂ APĂ-CANAL. Marți, 29 august 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării  Lucrărilor Publice și Administrației, primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, a semnat contractul de finanțare în valoare de aproape 25 de milioane de lei (exact: 24.895.036,61 lei) pentru realizarea extinderii rețelelor de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră.

 

“Prin această nouă investiție pe care o vom realiza în perioada următoare vom asigura tuturor locuitorilor orașului condiții de trai civilizate. După implementarea acestui proiect vom reface toate podurile și podețele, vom asfalta toate străzile – fapt care a fost amânat tocmai datorită acestei investiții – și vom conecta orașul la rețeaua de canalizare existentă”, a declarat primarul Vladimir Petruț, care a mai precizat că acesta este cel de-al patrulea contract de finanțare semnat care vizează modernizarea orașului, după cele privind dotarea școlilor, a spitalului, construirea unui pod nou peste râul Cavnic și realizarea infrastructurii rutiere.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here