EVENIMENT – Turneul Regalul Vienez al unor instrumentiști de top și soliști de calibru din Europa ajunge în Baia Mare, în 29 decembrie 2023

0
237

REGAL VIENEZ – BAIA MARE. În perioada 5 decembrie – 29 decembrie 2023, mai mulți instrumentişti de top şi solişti de calibru de la Opera de Stat din Viena, Arena din Verona, Opera din Roma sau Teatrul Scala din Milano vor lua parte la turneul Regal Vienez 2023, care se va derula în 25 de oraşe din România. Turneul se va încheia la Baia Mare, în 29 decembrie 2023, de la ora 20.00, concertul urmând să aibă loc în sala de spectacole ATP Tech Center (localizată pe Bulevardul Regele Mihai I nr. 67, în incinta grupului de firme ATP).

 

Orchestra Operei Vox şi Orchestra Teatro D’Opera Italiana (care au fost desemnate orchestra oficială a Borneo Opera Festival din Malaezia, cel mai mare eveniment dedicat operei din Asia), sub conducerea dirijorului şi solistului violonist Bogdan Costache (absolvent al Academiei Regale de Muzică din Londra şi invitat permanent al celebrei “Vienna Strauss Philarmonic Orchestra” din Viena), vor interpreta arii celebre din opere şi operete (Dunărea albastră, Brindisi din Traviata, Radetzky March etc.), programul artistic fiind completat de spectaculoase momente coregrafice pe ritmurile valsurilor şi polcilor lui Strauss.

 

Un bilet la concertul din Baia Mare costă 160 de lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here