EXCLUSIV – Investiție de 6 milioane de lei în Maramureș: bază de agrement cu cupolă de cățărat, piste de tubing și biciclete și locuri de joacă pentru copii

1
2793

AGREMENT MARAMUREȘ – INVESTIȚIE PRIVATĂ. Firma Pamira Construct Com SRL din Baia Mare, specializată în lucrări de construcții a clădirilor și controlată de familia Ivegheș (Zefir Ivegheș și Maria Ivegheș, asociați în părți egale), a avasat pe circuitul pre-execuțional o investiție care se va materializa în construirea unei noi baze de turism și agrement la Nistru (aparținător de orașul Tăuții Măgherăuș). Investiția este estimată la aproape 6 milioane de lei (sumă care include TVA) și este estimată a se realiza în cel mult 3 ani de la obținerea autorizației finale impuse de legislație.

 

Proiectul prevede amenajarea pe un teren de 5,7 hectare (concesionat de firmă de la Primăria locală) a unei clădiri multifuncționale de circa 440 mp, dotată cu zonă de recepție, spații de depozitare a echipamentelor specifice activității de agrement, amenajarea unei cupole geodezice pentru sport și cățărat (cu suprafață construită de 160 mp).

 

De asemenea, va fi amenajat un loc de joacă pentru copii cu suprafața de 120 mp, o pistă de tubing de 150 metri lungime (de 180 mp) și o pistă pentru biciclete (cu suprafața de 400 mp). Proiectul investițional, care deține deja mai multe autorizații impuse de legislație și este avansat pe circuitul obținerii celorlalte documente/aprobări necesare, include și amenajarea căilor de acces, a spațiilor verzi și a unei parcări cu 41 de locuri (numărul de clienți simultani este estimat la 100 de persoane). Accesul publicului se face de pe strada 110.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Orice investiție privată merită subliniată și încurajată și de mass media și de cetățenii zonei pentru că este aducătoare de venituri mai multor firme/oameni co-implicați în investiție și funcționare pe circuitul orizontal economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here