EXCLUSIV – În Maramureș, se construiește un nou complex comercial, care include un supermarket și un magazin de îmbrăcăminte, dezvoltat în locul unei piețe agroalimentare care va fi relocată

0
12286

INVESTIȚIE – RETAIL MARAMUREȘ. Firma sătmăreană Retail Construct Invest a concesionat în 19 aprilie 2023 terenul în suprafață de 7.134 mp în care se desfășura piața agroalimentară din orășelul maramureșean Dragomirești și a demarat faza pre-execuțională a construirii unui complex comercial care va fi format din două clădiri comerciale – un supermarket și un magazin de îmbrăcăminte și articole de menaj -, alei pietonale și auto, parcări și spații verzi. Piața agroalimentară va fi relocată.

 

Proiectul prevede edificarea unui supermarket Penny (brand de tip discount al holdingului german Rewe), care va avea o suprafață construită de 1.420 mp și care va fi prevăzut și cu carmangerie, și un magazin Pepco (brand al a grupului internațional de retail Pepkor), care va avea o suprafață construită de aproape 600 mp. Complexul va fi deservit de o parcare proiectată cu 67 de locuri – proiectul păstrează accesele în incintă existente în acest moment, respectiv un acces în zona sud-vestică și al doilea acces în zona nord-vestică, ambele cu intrare direct din DJ186.

Proiectul deține certificatul de urbanism și alte documente, fiind avansat pe circuitul de avizare din partea tuturor instituțiilor care trebuie să autorizeze investiția.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here