EXTINDERE – Noi locuri de muncă în Baia Mare și o investiție de 800.000 de euro a unei companii care vizează dublarea capacității de producție

0
694

PRODUCȚIE. Producătorul polonez de ţigle metalice şi accesorii pentru acoperişuri Blachotrapez a anunțat că va demara în acest an o investiție de 800.000 de euro, finanțarea fiind dedicată construirii unei noi hale în Baia Mare care va dubla capacitatea de producție a fabricii din municipiul reședință al Maramureșului, situată pe strada Fabricii. Noua hală de producţie va fi finalizată anul viitor şi, pe lângă noi locuri de muncă, va contribui la producerea a peste 6 milioane de metri pătrați de țigle metalice.

 

Conform CEO Blachotrapez România, Jaroslaw Turczynski, decizia extinderii unității de producție din Baia Mare a fost generată de creșterea constantă a vânzărilor pe piața regională (în 2016, firma din România a concernului polonez având o cifră de afaceri cu peste o treime mai mare decât în anul anterior), desfacerea produselor care ies pe poarta fabricii din Maramureș făcându-se nu doar pe piața românească, ci și în Bulgaria și Ungaria.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here