EXTINDERE – Noi locuri de muncă în Baia Mare și o investiție de 800.000 de euro a unei companii care vizează dublarea capacității de producție

0
575

PRODUCȚIE. Producătorul polonez de ţigle metalice şi accesorii pentru acoperişuri Blachotrapez a anunțat că va demara în acest an o investiție de 800.000 de euro, finanțarea fiind dedicată construirii unei noi hale în Baia Mare care va dubla capacitatea de producție a fabricii din municipiul reședință al Maramureșului, situată pe strada Fabricii. Noua hală de producţie va fi finalizată anul viitor şi, pe lângă noi locuri de muncă, va contribui la producerea a peste 6 milioane de metri pătrați de țigle metalice.

 

Conform CEO Blachotrapez România, Jaroslaw Turczynski, decizia extinderii unității de producție din Baia Mare a fost generată de creșterea constantă a vânzărilor pe piața regională (în 2016, firma din România a concernului polonez având o cifră de afaceri cu peste o treime mai mare decât în anul anterior), desfacerea produselor care ies pe poarta fabricii din Maramureș făcându-se nu doar pe piața românească, ci și în Bulgaria și Ungaria.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ