EXCLUSIV – În Baia Mare, investiție de peste 4 milioane de euro într-un nou bloc cu 6 etaje și peste 100 de apartamente

0
8751

DEZVOLTARE IMOBILIARĂ – BAIA MARE. Unul dintre primii antreprenori după 1990 din Baia Mare care a dezvoltat afaceri de tipul agențiilor imobiliare, Gheorghe Ciure, este în fază pree-execuțională cu o investiție estimată la peste 4 milioane de euro, care vizează construirea unui bloc cu 6 etaje și 108 de apartamente. Proiectul prevede amenajarea zonei din jurul clădirii cu accese carosabile, accese pietonale, parcare, spaţii verzi și spaţii de joacă pentru copii.

 

Blocul, proiectat pe un teren de circa 2.800 mp pe care familia Ciure îl deține în partea sud-vestică a Băii Mari, pe strada Constantin Brîncoveanu (localizată în noul cartier Pintea Viteazu, aflat în dezvoltare), va avea două scări cu câte 54 de spații locative (24 de garsoniere, 56 de apartamente cu două camere și 28 de apartamente cu 3 camere) – construcția  a fost proiectată cu o dimensiune de 65 m x 14,6 m.

Gheorghe Ciure (65 de ani, originar din Poienița, com. Băbeni – jud. Sălaj) împreună cu soția sa Florica Ciure (55 de ani, originară din Pomi – jud. Satu Mare) dețin firmele Star Imob SRL (inițial agenție imobiliară, reconvertită la comerț – prin aceasta gestionează un magazin în Baia Mare, localizat pe Bulevardul Regele Mihai I, fost București, nr. 6 – blocul cu fosta Pizza H -, firma mai având deschis un punct de lucru în Jibou), Imob Atlas SRL (la fel, inițial agenție imobiliară reconvertită la comerț) și Trans Kuki SRL (și aceasta cu obiect principal de activitate comercializarea articolelor de îmbrăcăminte), toate înregistrate în Baia Mare.

 

Ciure nu este un new-entry în rândul dezvoltatorilor imobiliari, el finalizând un proiect de locuințe colective pe strada Muncii. Proiectul de pe strada C. Brâncoveanu are ca termen estimat de finalizare 3 ani (este avansat pe circuitul obținerii autorizațiilor, certificărilor, avizelor necesare demararării efective a construcției) și va fi finanțat din surse proprii și credite bancare.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here