IMOBILIARE – Liderul mondial în real-estate a pătruns și pe piața imobiliară din Sighetu Marmației: birou deschis în franciză de investitori locali

0
883
Adriana și Vasile Faur (în medalion)

SIGHETU MARMAȚIEI. Re/Max România, subsidiară a liderului mondial în real-estate (agenții imobiliare), a pătruns și pe piața imobiliară din Sighetu Marmației, deschizând un birou pe strada Bogdan Vodă nr. 19. Noul birou inclus în portofoliul Re/Max, care acum cuprinde 75 de birouri active în România, a fost deschis în franciză de investitorii locali Adriana și Vasile Faur (care în ultimii 10 ani a fost director de vânzări la o firmă de piese auto).

 

Prima sucursală Re/Max România din județul Maramureș a fost deschisă tot în franciză (de sătmăreanul Ștefan Csordás, rezident în Portugalia și deținătorul unor francize Re/Max în 7 județe, fost în PNL, fost în AUR, acum simpatizant al lui Ludovic Orban / Forța Dreptei) în municipiul reședință de județ, Baia Mare (pe str. George Coșbuc), în octombrie 2019.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here