DREPT LA REPLICĂ – Julien Zah: Am depus mai multe plângeri penale pentru infracțiunile săvârșite împotriva subsemnatului

0
2499
Julien Zah

REACȚIE. Drept la replică în legătură cu articolul „EXCLUSIV – Unul dintre fondatorii Partidului Vadimist Român, fost în PRM Maramureș, arestat pentru hărțuire, amenințare şi violențe” publicat în data de 15.12.2021. Deoarece știrea este efectul muncii unor persoane care au nume, iar numele meu apare în știre, v-aș ruga să păstrați numele necenzurate amintite mai jos. (Precizare 2mnews: numele a doi judecători, un procuror și un polițist au fost cenzurate, la cererile lor, până la redactarea unui punct de vedere, aceștia precizând că afirmațiile referitoare la ei sunt, de fapt, niște acuzații neadevărate. Procedăm identic și în privința altor cereri similare.)

 

În perioada 14.01.2021 respectiv 04.01.2022 au fost deschise împotriva subsemnatului 3 dosare penale de Hărțuire, Amenințare și Lovire sau alte violențe, ulterior fiind deschise încă 3 dosare penale abuzive, unul de Lipsire de libertate (clasat), unul de Propagandă legionară (clasat de Parchetul Bihor) și unul de Ultraj și Acces informatic ilegal (deschis fără competență teritorială în Maramureș).

 

Consider că trăind într-un stat democratic, având dreptul la liberă exprimare și la apărare, pot să afirm în nume personal că toate dosarele au fost fabricate arbitrar, primele trei, la comanda unei rudenii prim procuror, Codruța Blajan, a „părții vătămate”, care este și sora avocatului Talpoș Florin, al „părții vătămate”, iar următoarele au fost fabricate ca și o continuare.

 

Organele de cercetare care au „instrumentat” dosarele la comanda numitei Blăjan Codruța sunt: procuror B(…)a din cadrul Parchetului Tribunalului Maramureș, polițista Filip Georgiana, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, inspector T(…)a, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, criminalist Boilă Mihai, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, dar și alții care s-au adăugat pe parcurs pentru a le acoperi „lucrările”.

 

Arestul, care este subiectul articolului din 15.12.2021, a venit după sentința doamnei judecător Gondor Oresia, de asemenea rudenie a „părții vătămate”.

 

Abuzurile au continuat apoi cu aportul Judecătorului M(…)n în cameră preliminară iar apoi mult mai motivat și cu mai multe infracțiuni a fost domnul judecător T(….)u.

 

Împotriva celor amintiți mai sus, și a partenerilor acestora am depus mai multe plângeri penale, pentru infracțiunile săvârșite împotriva subsemnatului, am trimis o petiție la Drepturile Omului de la Geneva care este în analiză și urmează să le fac și publice în presă.

 

Precizez că îmi asum personal și mi-am asumat aspectele menționate mai sus încă din momentul depunerii plângerilor penale, astfel stau la dispoziția organelor superioare pentru a oferi orice probă care îmi este solicitată.

 

Cu ajutorul instituțiilor internaționale voi demonstra nevinovăția subsemnatului dar și modul în care se fabrică dosare penale. Termenul de „fabricare de dosare” nu este inventat de mine, dacă îl căutați pe Google, o să constatați că există și există și consecințe pentru astfel de acțiuni.

 

Vă mulțumesc pentru dreptul la replică acordat și pentru imparțialitate.

 

Zah Julien, 12.04.2024



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here