DECIZIE – Judecătoria Baia Mare rămâne fără trei judecători: s-au transferat la instanța județeană și la Oradea

0
2028

TRANSFER MAGISTRAȚI. Judecătorii Diana Horj, Anca Emanuela Pușcașu și Marilena Meșco de la Judecătoria Baia Mare se vor transfera, primele două la Tribunalul Maramureș, ultima la Judecătoria Oradea. Transferurile au fost aprobate de marți, 21 noiembrie 2023, de Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, și intră în vigoare începând din 1 ianuarie 2024.

 

De asemenea, judecătorul Timea Opriș Indre, fostă la Judecătoria Vișeu de Sus, se va transfera la Judecătoria Sighetu Marmației, începând cu data precizată mai sus.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here