ACUM – Se judecă contestația procurorului prin care se cere ca șoferul care a cauzat accidentul mortal din stația de autobuz de la mall-ul Vivo! să fie arestat preventiv

0
3301

ACCIDENT MORTAL – VIVO MALL BAIA MARE. Procurorul de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a contestat în instanță decizia magistratului Judecătoriei Baia Mare de a-l cerceta în stare de libertate pe Vlad Florin Onaci (21 de ani), șoferul care a cauzat accidentul mortal din stația de autobuz de la mall-ul Vivo! din Baia Mare. Acesta a făcut apel și cere ca Onaci să fie cercetat în stare de arest preventiv. Speța se judecă vineri, 9 iulie 2021, la Tribunalul Maramureș.

 

Vă reamintim că sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau într-o stație de autobuz, un cuplu de tineri (cu vârste de 23 de ani și 20 de ani) au fost grav accidentați de un autoturism marca BMW condus de Onaci. Tinerei (20 de ani) i-a fost amputat un picior, dar a murit două zile mai târziu, în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul (Raul Mihai Varga) este în continuare internat, în stare gravă, fiind transferat la Secția Clinică de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

 

În 6 iulie 2021, Completul JDL 5 penal al Judecătoriei Baia Mare a respins ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă a lui Onaci, formulată de procurorul de instanță al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Onaci, inițial reținut în arestul IPJ Maramureș, a fost eliberat și este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Procurorul a înregistrat contestația deciziei imediat după pronunțare și respectiva contestație este judecată acum la instanța superioară (de Completul  CDL nr.5 al Secţiei Penale a Tribunalului Maramureș).

 

* Foto colaj: @RomâniaTV

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here