JUSTIȚIE – La presiunea publică, șoferul care a ucis o tânără în stația de autobuz de lângă mall-ul din Baia Mare rămâne în arest

0
2411

RĂMÂNE ÎN AREST. Tribunalul Maramureş a admis, azi, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare împotriva deciziei pronunțate pe data de 6 iulie, de Judecătoria Baia Mare (care dispusese judecarea în stare de libertate a șoferului vinovat de accidentul produs pe 3 iulie 2021, care a dus la moartea unei tinere și la rănirea gravă a altui tânăr, care așteptau în stația de autobuz de lângă Vivo! Mall din Baia Mare). Astfel, Vlad Florin Onaci (21 de ani), șoferul vinovat de accident, se întoarce în arest preventiv pe o durată de 30 de zile (deci cel puțin pentru intervalul 9 iulie – 7 august).

 

„Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 03.07.2021, în jurul orei 20:05, conducând un autoturism marca BMW în Municipiul Baia Mare, din cauza nerespectării dispoziţiilor legale care reglementează circulaţia rutieră şi a neadaptării vitezei de circulaţie la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului, a derapat, autoturismul intrând într-o construcţie special amenajată cu destinaţie de staţie de autobuz, în afara părţii carosabile, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală gravă a uneia dintre victime, care, din cauza leziunilor suferite, a decedat în data de 06.07.2021”, se arată în comunicatul remis de președintele Tribunalului Maramureș, judecător Nicolae Stamate-Tămășan.

 

Hotărârea Tribunalului Maramureş este definitivă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here