STADIONUL FINALEI – S-a decis când și unde se va disputa finala etapei județene a Cupei României la fotbal

0
362

CUPA ROMÂNIEI – MARAMUREȘ. Finala etapei județene din Maramureș a Cupei României la fotbal va avea loc între două echipe de Liga a 5-a, din comunele Lăpuș (Lăpușul Românesc) și Mireșu Mare. Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a decis ca meciul care va decide reprezentanta Maramureșului în prima etapă națională a competiției să se desfășoare miercuri, 14 iulie 2021, de la ora 18.00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare.

 

AS Mireșu Mare (Liga 5) s-a calificat în faza finală a competiției județene după ce a depășit PHP Iadăra (Liga 5) cu 3-2, Gloria Sălsig (Liga 5) cu 5-3, Zorile Moisei (Liga 4) cu 5-3 și Bradu Vișeu de Sus (Liga 4) cu 2-0 (2-0).

 

ASCF Lăpuș (Liga 5) s-a calificat în faza finală a competiției județene după ce a depășit Speranța Cernești (Liga 5) cu 3-0, Unirea Săsar (Liga 5) cu 3-1, Minerul Baia Sprie (Liga 4) cu 7-6 după penalty-uri (3-3, după 90 de minute și prelungiri) și FC Suciu de Sus cu 5-4 după prelungiri (4-4 după 90 de minute).

 

Cele două finaliste ale etapei județene a Cupei României sunt clasate în acest moment pe locurile 1 și 3 în Liga a 5-a – ediția 2020-2021 – ACSF Lăpuș este lidera ligii, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri disputate (golaveraj 30-8), iar AS Mireșu Mare ocupă locul 3, cu 3 victorii, un egal și o înfrângere (golaveraj 13-11).

 

Cele două echipe se vor întâlni în campionat în 18 iulie 2021, la Mireșu Mare, în meciul din etapa a 7-a, însă cu 4 zile înainte de confruntarea din campionat se vor întâlni în finala etapei județene a Cupei României, câștigătoarea urmând să se califice în prima etapă națională a competiției, acolo unde intră în joc și o parte dintre echipele de Liga a 3-a. AJF Maramureș trebuie să desemneze reprezentanta județului în etapa 1 națională a Cupei României până în 19 iulie, startul fazei I naționale a Cupei României urmând să aibă loc în 28 iulie 2021.

 

* Foto: @ACSF Lăpuș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here