RUGBY – Știința Baia Mare – CSM București, în semifinalele Cupei României, într-o reeditare a finalei de anul trecut

0
53

CUPA ROMÂNIEI. După ce a întrecut categoric, scor 57-10, SCM Gloria Buzău, echipa băimăreană CSM Știința își continuă parcursul în Cupa României, calificându-se în penultimul act al competiției, unde va întâlni deținătoarea trofeului, CSM București, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

 

Alături de echipa băimăreană, în semifinalele s-au mai calificat deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti (care a trecut cu 47-11 de CS Dinamo, pe stadionul Olimpia din Capitală), CSA Steaua (care s-a impus cu 67-5 în partida cu ACS Tomitanii Constanţa) și campioana Timişoara Saracens (care a câştigat net, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 49-3).

 

Semifinalele Cupei României au loc pe 24-25 noiembrie, iar pe 1 decembrie este programată finala competiției. Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti care în ediţia trecută a câştigat în premieră competiţia după victoria cu 27-26 în faţa celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ