RUGBY – Știința Baia Mare – CSM București, în semifinalele Cupei României, într-o reeditare a finalei de anul trecut

0
135

CUPA ROMÂNIEI. După ce a întrecut categoric, scor 57-10, SCM Gloria Buzău, echipa băimăreană CSM Știința își continuă parcursul în Cupa României, calificându-se în penultimul act al competiției, unde va întâlni deținătoarea trofeului, CSM București, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

 

Alături de echipa băimăreană, în semifinalele s-au mai calificat deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti (care a trecut cu 47-11 de CS Dinamo, pe stadionul Olimpia din Capitală), CSA Steaua (care s-a impus cu 67-5 în partida cu ACS Tomitanii Constanţa) și campioana Timişoara Saracens (care a câştigat net, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 49-3).

 

Semifinalele Cupei României au loc pe 24-25 noiembrie, iar pe 1 decembrie este programată finala competiției. Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti care în ediţia trecută a câştigat în premieră competiţia după victoria cu 27-26 în faţa celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here