CRĂCIUN – Povestea motocicliștilor băimăreni care dotează grădinițele din satele maramureșene cu Smart TV-uri

2
780

ACȚIUNE. Îi știi pe “ăia răi”, motocicliștii-n piele țintuită care-și ambalează motoarele-n trafic? OK, să vedem cât de „răi” sunt ei… Trei grupe de copii de la Grădinița din satul maramureșean Desești vor primi, ca dar de Crăciun, câte un Smart TV din partea clubului moto Rock N’ Road Friends Club – anul trecut, motocliștii băimăreni au dotat cu Smart TV-uri Grădinița din satul Băiuț.

 

„Un Crăciun mai frumos” este un proiect de suflet al clubului moto Rock N’ Road Friends Club din Baia Mare. Tradițional, deja (este a IX-a ediție, adică al nouălea an în care ei fac fericiți niște copii mai puțin favorizați). Ediția din acest an este dedicată memoriei lui “Ciupi” – fostul lor coleg, Adrian Ciupe. Pentru a aduna banii necesari cadourilor, Rock N’ Road Friends Club Baia Mare organizează o licitație și un concert susținut de trupele New Proscenium din Tîrgu Mureș (tribut Nightwish) și RollsCream din Satu Mare (rock’n roll).

 

Banii obținuți din vânzarea biletelor de intrare și de tombolă, precum și banii obținuți din licitație vor fi folosiți exclusiv pentru achiziția Smart TV-urilor care vor constitui cadoul de Crăciun pentru copiii de la Grădinița din satul Desești. Acțiunea (concertul, licitația și tombola) are loc în 15 decembrie, la Shadows Rock Bar (strada George Coșbuc nr. 50, Baia Mare), deci.. sunteți invitați la chef și la „cântări” (biletul costă 20 de lei) – cauza-i nobilă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Bravo, domnule Vischi! Deși mărturisesc… începutul articolului nu-mi prea place… Cu toate acestea, se înțelege clar că nu împărțiți axiomatic oamenii în buni și răi. Numai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here