TRANSFER – Internaţionalul Ionuţ Ramba, fostul inter stânga de la Minaur Baia Mare, s-a transferat la U. Cluj

0
326

HANDBAL MASCULIN. Interul stânga Ionuţ Emanuel Ramba, care în sezonul trecut a jucat la Minaur Baia Mare (echipa băimăreană transferându-l după ce jucătorul și-a întrerupt contractul cu CSM București, unde a activat 3 sezoane – a fost o revenire la Minaur, jucătorul activând aici și în 2015), s-a transferat la U. Cluj. Ramba (30 de ani, originar din Făgăraș – jud. Brașov) este component al echipei naţionale a României şi a mai jucat la Ştiinţa Bacău, HC Odorhei, HCM Baia Mare, TBV Lemgo (Germania) şi CSM Bucureşti.

 

În cariera sa, Ramba a câştigat de două ori Cupa Challenge (cu HC Odorhei – 2015 și cu CSM București – 2019) și este unul dintre cei 8 jucători de la Minaur care nu și-au reînoit contractele (alături de Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Jose Toledo, Nikola Skrobic și Daniel Mureșan).

 

* Foto: @ Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here