PROTEST – Manifestație împotriva legii grațierii, azi de la ora 17, pe platoul din fața Prefecturii

0
76
sursa foto: facebook „coruptia ucide”

MANIFESTAȚIE. În organizarea mișcării „Corupția ucide”, azi, pe platoul din fața Prefecturii Județului Maramureș, băimărenii se vor aduna pentru a protesta împotriva intenției Guvernului României de modificare a Codului Penal și de adoptare a unei controversate Ordonanțe care ar duce la grațierea colectivă a unui număr de aproximativ 3.500 de persoane aflate în prezent în penitenciarele din țară.

 

Până acum, la facebook event-ul care se va desfășura în numeroase orașe din întreaga țară (București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava și Satu Mare), și-au anunțat interesul de a participa un număr de aproximativ 1.100 de băimăreni, care se vor aduna în fața Palatului Administrativ cu începere de la ora 17.

 

Aceasta ar fi a doua manifestație de acest tip organizată la nivelul întregii țări, prin intermediul unui facebook event, după cea desfășurată miercuri, 18 ianuarie.

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ