EXCLUSIV – Cel mai mare furnizor de mobilă italiană din România, Rovere Mobili, își deschide în noiembrie showroom în Baia Mare: investiție de peste 300.000 euro

0
3188

SHOWROOM ROVERE BAIA MARE. Cel mai mare furizor de mobilă italiană din România, Rovere Mobili, își deschide showroom în Baia Mare, pe Bd. Independenței nr. 23D, în zona showroom-ului Atena Lux – Iuliana Frigea (marketing specialist al Rivere Mobili) a precizat, pentru 2mnews, că locația a fost aleasă prin prisma faptului că asigură accesul facil atât pentru locuitorii Băii Mari, cât și al clienților care provin din Satu Mare.

 

Noul showroom Rovere din Baia Mare este construit pe o suprafață de peste 700 mp, investiția depășind 300.000 euro. Personalul care va deservi showroom-ul va fi compus din consultanți de vânzări, proiectanți și montatori (structura similară utilizată și în celelalte showroom-uri Rovere cu dimensiuni asemănătoare), în acest moment firma fiind în plin proces de recrutare.

 

Suntem în plin proces de amenajare, se lucrează intens pentru a ne întampina clienții într-o locație premium care să ofere mai mult decât design. Suntem nerabdători să deservim comunitatea din Baia Mare și dorința noastră este să deschidem showroom-ul cât mai curând în luna noiembrie – sperăm că nu vom întâmpina niciun fel de dificultate pe parcursul amenajării, a menționat Iuliana Frigea.

În showroom-ul din Baia Mare se vor găsi produse a 130 de furnizori de mobilier italian, majoritatea dintre ei în exclusivitate în România (branduri ca Veneta Cucine, Natuzzi Editions, Catellan, Calligaris), Rovere fiind cel mai mare furnizor de mobilă italiană din România. Rovere are o istorie de peste 20 de ani, până acum deschizând 12 showroomuri (Timișoara – 2, Iași – 2, București, Pitești, Târgu Mureș, Sibiu, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov).

 

În primăvara acestui an, Rovere, care comercializează mobilă din segmentul de lux, a inaugurat cel mai nou și mai mare magazin (pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 89A, în noua clădire de birouri Miro, lângă mall-ul din Băneasa), cu o suprafață de 4.000 mp – în fapt, evenimentul comercial a fost o relocare a magazinului din Băneasa. Afacerea Rovere este manageriată de Ionela Bercu și îi aparține lui Mario Karkhi, prin firma Phylosophy Design SRL, care a închis anul trecut cu o cifră de afaceri de 106,4 milioane de lei și un profit net de 638.000 lei obținut cu 165 de angajați.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here