FRUMUSEȚE – Înscrieri pentru concursul care desemnează cea mai frumoasă studentă din Baia Mare: Miss Universitaria 2022

0
545

MISS UNIVERSITARIA 2022 – BAIA MARE. După 2 ani în care a fost întrerupt din cauza normelor impuse de pandemie, Miss Universitaria revine în acest an cu cea de-a XII-a ediție. Evenimentul este organizat de Liga Studenților “Pintea Viteazul” de la Centrul Universitar Nord Baia Mare al Universității Tehnice Cluj-Napoca.

 

Concursul, care își propune să aducă în fața studenților cele mai frumoase, inteligente și orginale fete din Centrul Universitar Nord din Baia Mare, este deschis pentru studentele din toți anii de studiu. Înscrierile se fac până în 23 octombrie, completând formularul de înscriere AICI.

 

Preselecția are loc luni, 24 octombrie, de la ora 18.00, la sediul Ligii Studenților “Pintea Viteazul” Baia Mare (str. Victoriei nr. 76, Cămin 3, Sala A). Dintre toate candidatele vor fi alese 10 studente care vor concura în finală pentru titlul de Miss Universitaria 2022.

 

Precedenta ediție s-a derulat în 5 decembrie 2019 la Gran Gala Events Hall din Baia Mare și a fost câștigată de Victoria Filip (foto mic dreapta – fostă elevă a Liceului Teoretic „Petru Rareș” din Târgu Lăpuș), studentă în anul I la Facultatea de Științe – specializarea Management (în 2020 și 2021, concursul nu s-a desfășurat din cauza exprimată mai sus).

 

* Foto: @Axucc Photographer via Miss Universitaria

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here