EVENIMENT SPORTIV – 32 de meciuri de fotbal pe nisip la Beach Footbal Cup 2022, competiție organizată de liceeni la Baia Mare Value Center

0
434

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ. În perioada 1-26 august, în parcarea Baia Mare Value Center, pe un teren de nisip cu dimensiunile 27 metri x 17,5 metri, se desfășoară Beach Footbal Cup 2022, o competiție sportivă de fotbal pe nisip organizată de Asociația Elevilor Maramureș, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Maramureș și al Baia Mare Value Center.

 

Competiția este inclusă în programul Fun Summer 2022 și se dispută între 16 echipe de liceeni, distribuite în 4 grupe (în grupe se joacă în sistem fiecare cu fiecare, tur-retur – se califică în sferturi primele două din fiecare grupă).

 

Vor fi 32 de meciuri (sunt programate în regim de două pe zi, de luni până vineri începând cu orele 18.00 și 19.00), iar finalele (finala mică, pentru locurile 3-4, și finala mare, pentru trofeu) vor avea loc duminică, 26 august 2022, de la orele 18.00 (finala mică) și 19.00 (finala mare).

 

Pentru confortul spectatorilor, organizatorii au organizat o terasă și un beach bar. Premiile sunt oferite de firme care dețin magazine de brand în Baia Mare Value Center (Flanco, Synsay, Karaffe, Dream Cake, Carrefour, Marionnaud, Helpnet, Tako și Sportisimo).

 

* Foto: @Baia Mare Value Center

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here