EVENIMENT – Prima ediție a Mineral Expo 2023 în Cavnic, unul dintre importantele filoane ale celor mai reușite exemplare de flori de mină

0
417

CAVNIC – MINERAL EXPO. În perioada 26-28 mai, în Sala de Sport din orașul Cavnic se va desfășura prima ediție a Mineral Expo 2023, eveniment organizat de Asociația Mineral Expo și Centrul Cultural Turistic și Sportiv “Pintea Viteazul” Cavnic, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, Prefectura Maramureș, Consiliul Local Cavnic și Primăria Orașului Cavnic. Intrarea publicului este gratuită.

 

La acest eveniment, unde vor fi prezentate pietre prețioase și semiprețioase, unele exponate fiind supuse comercializării, și-au anunțat participarea colecționari ai florilor de mină, geologi, gemologi, bijutieri, artiști, cristaloterapeuți și antreprenori care activează în zona internațională de comerț cu pietre prețioase și semiprețioase.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here