SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Joi, actrița Maia Morgenstern vine la „Galele Rotary – Artă și Spiritualitate” din Baia Mare

0
1191
Maia Morgenstern

EVENIMENT. Joi, 13 octombrie 2022, de la ora 18.00, la Colonia Pictorilor din Baia Mare are loc evenimentul „Galele Rotary – Artă și Spiritualitate”, organizat de Rotary Club Baia Mare. La ediția din acest an, invitată specială este actrița Maia Morgenstern, iar fondul muzical va fi susținut de Cvartetul Euroart din Baia Mare.

 

Scopul „Galelor Rotary – Artă și Spiritualitate” este cultural și filantropic, toate fondurile donate la finalul Galelor fiind donate în fondul Burselor de excelență pentru studii, de care beneficiază elevii din Baia Mare.

 

Rotary Club Baia Mare și-a propus ca prin evenimentul Artă și Spiritualitate să aducă în municipiul Baia Mare personalități din diverse domenii de activitate, care să împărtășească publicului din experiența lor.

 

* Foto: @bunicutavirtuala.com

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here