EVENIMENT – Liberalii maramureșeni, la celebrarea a 148 de ani de înființarea Partidului Național Liberal

0
136

PNL – 148 DE ANI. Astăzi, 24 mai 2023, liberalii din România sărbătoresc împlinirea a 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, partidul care a contribuit la crearea României moderne, unite şi independente. Marile momente ale istoriei României din ultimul secol şi jumătate sunt strâns legate de PNL şi de marii liberali care au condus şi au reprezentat cu onoare valorile liberale.

 

Dincolo de ideologie, liberalismul este considerat o stare de spirit, un set de valori definite cel mai bine de Ionel Brătianu: “În chestiunile mari, în acelea de ordin moral care stăpânesc viitorul unei neam, de care sunt legate interesele lui supreme de onoare şi naționalitate, nu pot fi prețuri de tocmeala, nu pot fi motive de oportunitate care să te hotărască a te compromite, coborând-te de pe tărâmul înalt şi sigur al principiilor”.

 

Liberalii maramureșeni și-au propus să se ghideze în continuare după aceste valori şi să meargă mai departe pe drumul construirii României moderne, dezvoltate, europene.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here