DOCTOR ÎN ECONOMIE – Primarul Cătălin Cherecheș susține că e acționar la o firmă care… nu mai există de 2 ani

1
2505
Cătălin Cherecheș, primarul Băii Mari
Cătălin Cherecheș, primarul Băii Mari

FAPT. În documentele oficiale din perioada 2012-2019 care atestă averea și interesele, primarul Cătălin Cherecheş susține că este, printre altele, acţionar la o societate pe acțiuni, despre care Tribunalul Maramureș afirmă că nu mai este societate pe acțiuni de cel puțin 11 ani (din 2008), ci SRL (implicit nu putea fi acționar, ci cel mult asociat) și care, mai mult, nu mai există pe firmamentul economic de 2 ani.

 

Firma se numea Sevaro și a fost înființată în anul 1999, având 8 acționari, cu părți egale, printre care și actualul primar al Băii Mari. În existența sa economică, conform Tribunalului Maramureș, în anul 2008 societatea nu mai era SA, ci SRL. Totuși, încă din 2012, așadar în ultimii 8 ani, Cherecheș menționează repetitiv în documentele oficiale că este acționar la inexistenta firmă Sevaro SA.

 

În noiembrie 2008, din cauza datoriilor către stat, firma a fost declarată în insolvență (la cererea Administraţiei Finanţelor Publice), procedură gestionată timp de… 11 ani de factotumul pe tărâmul insolvențelor din Baia Mare, Pareto Grup IPURL. În fine, istorica insolvență a fost finalizată în urmă cu 2 ani, când firma a dispărut de pe firmamentul economic, respectiv în 27 februarie 2017 a fost radiată.

 

În pofida acestui aspect, Cherecheș a continuat și în 2018 și în 2019 să susțină că este acționar la o firmă care nu există. Poate în 2020 eroarea materială va fi îndreptată… #NuMaiDațiCopypasteLaDeclarațiileDeInterese

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Se pune o întrebare către primarul urbei, domnul economist dr. Cătălin Cherecheş, aceşti rromi după ce i-aţi mutat de pe Craica, pe GRATIS în apartamentele şi garsonierele de la Phoenix RESPECTĂ CURĂŢENIA, ORDINEA şi LEGEA ?! Că dacă nu este aşa, degeaba cheltuiţi banii publici, deci nu ai dumneavoastră ci ai băimărenilor oneşti – cu aceşti barbari, care pe unde trec vandalizează, înjură, ameninţă!!! Considerăm că s-a ajuns prea departe şi trebuie luate măsuri ferme, legale, până nu se întâmplă vreo nenorocire şi mai mare. Acest lucru vă este cerut de băimărenii care v-au votat şi au avut încredere în capacitatea dvs. de a conduce şi dezvolta urbea în care trăim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here