EXTINDERE – Casă care servește drept sediu de primărie în Maramureș, edificată în urmă cu 61 de ani, va fi reabilitată cu peste 2 milioane de lei

0
3946

INVESTIȚIE – SEDIU DE PRIMĂRIE. Administrația publică din comuna maramureșeană Groșii Țibleșului, controlată de edilul Nicolaie Burzo (PNL) din anul 2008, a introdus în licitație un contract estimat la peste 2 milioane de lei (exact: 2.363.873,58 lei, sumă care include TVA) și care vizează modernizarea și extinderea casei care servește drept sediu al Primăriei.

 

Prin acest proiect se urmărește ca imobilul, edificat în anul 1962 ca spațiu comercial și care are o suprafață de 316 mp, să fie mansardat (pentru a se crea noi birouri) și anvelopat, clădirea nefiind izolată exterior, iar instalațiile fiind uzate, lucrările de întreținere și reparații nefiind executate la timp și cauzând degradări ale finisajelor interioare și exterioare și tâmplăriei ușilor și ferestrelor.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț și va fi încheiat pe o durată de 42 de luni (cel mai probabil acesta include perioada de garanție impusă de legislație), ofertele constructorilor fiind așteptate până la 7 septembrie 2023.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here