CONTRACTE SEMNATE – Trei localități din Maramureș primesc finanțări totale de 52 de milioane de lei pentru rețele de canalizare și drumuri

0
4572

FINANȚĂRI – INFRASTRUCTURĂ. La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Cseke Attila, a semnat 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, trei dintre acestea fiind localități din județul Maramureș. Contractele de finanțare semnate cu UAT-urile Călinești, Târgu Lăpuș și Rona de Jos vizează modernizarea unor drumuri și înființarea/extinderea unor rețele de canalizare și totalizează aproape 52 de milioane de lei (exact: 51.947.885,79 lei).

 

2mnews vă prezintă cele 3 proiecte a căror finanțare a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării (ordonarea UAT-uri a fost făcută în baza celei mai mari sume contractate):

 

LOCALITATE SUMA DESTINAȚIE
Călinești 22.000.000 lei înființare rețea canalizare în comună
Târgu Lăpuș 17.900.000 lei modernizare drumuri și ulițe în satele aparținătoare orașului Târgu Lăpuș (Boiereni, Borcut, Dămăcușeni, Dobricu Lăpușului, Dumbrava, Fântânele, Groape, Inău, Răzoare, Rogoz, Rohia, Stoiceni)
Rona de Jos 12.047.885,79 lei extinderea rețelei de canalizare menajeră în comună

Până acum, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” au fost semnate la nivel național 457 de contracte, în valoare totală de peste 4,85 miliarde de lei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here