INTEGRITATE – Consilier local PNL Șomcuta Mare, patronul unor pensiuni și benzinării, în stare de incompatibilitate

0
392

DECIZIE. Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul alesului local din Șomcuta Mare (jud. Maramureș) Teodor Balmoș. Patron al unor pensiuni (Dora și Teoil) și a lanțului de benzinării Teoil, Teodor Balmoș a fost ales pe lista de consilieri locali ai PNL Șomcuta Mare.

 

Conform ANI, Balmoș s-a aflat în incompatibilitate, deoarece Primăria Șomcuta Mare a încheiat contracte comerciale (achiziții directe de produse în baza unor facturi) cu SC Balador SRL, unde asociat și administrator este soția sa. Valoarea acestor contracte a fost de 24.335 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ