INTEGRITATE – Consilier local PNL Șomcuta Mare, patronul unor pensiuni și benzinării, în stare de incompatibilitate

0
753

DECIZIE. Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul alesului local din Șomcuta Mare (jud. Maramureș) Teodor Balmoș. Patron al unor pensiuni (Dora și Teoil) și a lanțului de benzinării Teoil, Teodor Balmoș a fost ales pe lista de consilieri locali ai PNL Șomcuta Mare.

 

Conform ANI, Balmoș s-a aflat în incompatibilitate, deoarece Primăria Șomcuta Mare a încheiat contracte comerciale (achiziții directe de produse în baza unor facturi) cu SC Balador SRL, unde asociat și administrator este soția sa. Valoarea acestor contracte a fost de 24.335 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here