DEZVOLTARE – Furnizorul de echipamente și soluții de întreținere HoReCa, Grup General ID, investește 2 milioane de lei într-o nouă hală în Baia Mare

0
1441

INVESTIȚIE. Furnizorul de echipamente și soluții de întreținere HoReCa, Grup General ID, investește circa 2 milioane de lei într-o nouă hală în Baia Mare, obiectivul fiind în fază pre-execuțională, respectiv fiind introdus în circuitul obținerii documentelor impuse de legislație pentru demararea construcției. Hala a fost proiectată cu regim de înălțime Parter+Etaj parțial, pe o suprafață desfășurată de 1.953 mp și va fi situată pe terenul pe care firma Grup General ID are funcțional un showroom – Bulevardul Independenței nr. 134 din Baia Mare.

 

Noua hală va avea funcțiunile de producție automatizată (respectiv de prelucrare/tăiere la dimensiuni a hârtiei – igienică, șervețele, prosoape, tuburi – și ambalare), depozitare și birouri, iar administrația firmei estimează finalizarea obiectivului în 2 ani de la eliberarea autorizației de construire.

 

Firma Grup General ID intermediază vânzarea de produse profesionale destinate domeniului HoReCa și industrie și este deținută în procente egale de Ionuț Roatiș și Daniel Simion Oanea. Societatea este înregistrată de 15 ani în angrenajul economic din județ, având sediul social în satul Săsar (com. Recea) și un punct de lucru în Baia Mare, acolo unde are și showroomul. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de aproape 12 milioane de lei și un profit net de 1,33 milioane de lei, realizat cu 17 angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here