DEZVOLTARE – Familia de antreprenori Cirț demarează construcția unei noi fabrici ATP Trucks Automobile, de 13.000 mp, pentru asamblarea camioanelor și autobuzelor

8
7723

INVESTIȚIE. Familia de antreprenor Adriana Viorica Cirț și Mircea Cirț, care controlează grupul de firme ATP, au intrat pe ultima sută de metri a fazei pre-execuționale a obiectvului investițional care se va concretiza cu construcția pe platforma din Baia Mare a două noi hale de producție, destinate asamblării camioanelor și autobuzelor, și a unui spațiu destinat sectorului administrativ.

 

Investiția, făcută prin firma ATP Trucks Automobile SRL și estimată în primă fază la peste 700.000 lei (suma va fi evident depășită), prevede edificarea a două hale de producție, care vor cuprinde și partea administrativă (cu săli de conferințe, ședințe, birouri, camere tehnice și de servere etc.) cu regim de înălțime P + 2 Etaje, cu o suprafață construită de 12.982 mp (suprafață desfășurată va fi de 14.295 mp). Locația noii unități de producție va fi în Baia Mare, pe Bulevardul Regele Mihai nr. 69 (fost București), accesul urmând să se facă din strada Islazului.

 

În noua unitate de producţie vor fi organizate fluxurile de asamblare a camioanelor, montarea suprastructurii pe camioane, producția șasiurilor pentru autobuze electrice, producția scheletelor autobuzelor electrice și asamblarea completă a autobuzelor. Capacitatea de producție în noua unitate industrială va fi de două autobuze și 15 camioane pe zi. Strategia proprietarilor grupului de firme ATP este ca în circa 2 ani să construiască a treia fabrică, în care să mute exclusiv producția autobuzelor.

 

* Foto: @ATP Group

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

8 COMENTARII

  1. Dacă face și în administrație ca în producție, merită efortul….. Mulți critică felul de comportament cu angajații, dar nu aduc aminte de salarii, oricum buruienile din primărie au nevoie de o coasă……..

  2. Visul meu maxim a fost sa fac ceva de genu, dar fac totusi ceva, nu stau. Sunteti un model pentu cei care vor sa faca ceva in viata. Aud ca faceti politica; cred ca ati citit despre viata lui Malaxa. Nu cred ca sunt in masura sa va fac sugestii, dar cred ca ati auzit de cartea Gemba Kaizen.
    MULT SUCCES!

  3. Slăbuț! 700.000 lei? Nu mai bine contracta primăria baia mică un împrumut și-i făcea finu’ două hale, la câte 20 de milioane bucata, de stătea mâțu-n coadă? Și pentru doar încă 5 milioane de bucată, făcea ilie un efort și-i monta și lumini!

  4. Nu-i rău, numai că am auzit că are reguli draconice pentru angajați. Nu nemțești, ci absurde. Atâta vreme cât găsește angajați cu capete plecate…

  5. Parțial subscriu celor notate mai sus, cu precizarea că e chiar mare nevoie de o minte de gospodar și în administrație. Avem multe exemple, chiar și în Maramureș. Orașul Cavnic mi se pare că a găsit formula și cred că dacă reușește să sară peste „capcane și gropiile cu noroi”, domnul Cirț poate reinventa orașul Baia Mare

  6. Domnul Cirt ar trebui sa lase preocupările prostești pe orice subiect politic , și să îți canalizeze toată energia doar pe partea de business , unde a dovedit deja că E CINEVA in Maramureș , in Romania !
    Nu înțeleg de ce multi oameni de business ( pe bune ) își complica viața cu subiectul POLITICĂ !
    Oricine se uită in istoria recentă poate observa că ei au ajuns ori în pușcărie , ori faliți !
    Apoi au regretat alegerea !
    Domnule Cirt , in business se vede clar că sunteți f bun , chiar și inovator !
    Lăsați-i pe aia cu politica deoparte , aia toți , nu au inovat absolut niciodată nimic pt cetățenii din Romania !
    Serios zic ! + Valoare ați dovedit deja că puteți aduce din și doar din business , pe când oricine în politică aduce doar – Valoare în viața oamenilor !
    MULT SUCCES IN BUSINESS ! ❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here