INVESTIȚIE – 1,7 milioane de lei pentru modernizarea și siguranța stațiilor electrice de transformare din Baia Mare, Borșa, Târgu Lăpuș și Băiuț

0
695

LUCRĂRI – STAȚII ELECTRICE. Sucursala Baia Mare a Distribuţie Energie Electrică Romania SA (SDEE Baia Mare) va gestiona o investiție de aproape 1,7 milioane de lei (exact: 1.684.560,85 lei, sumă care include TVA) care vizează modernizarea, eficientizarea energetică și creșterea gradului de siguranță în alimentarea cu tensiune operativă a patru stații electrice de transformare, localizate în Baia Mare, Borșa, Târgu Lăpuș și Băiuț.

 

Lucrările, care se vor efectua la stațiile de transformare aflate în administrarea SDEE Baia Mare (Stația 110/20 kV Târgu Lăpuș – de pe str. Tineretului nr. 99 -, Stația 110/20/10 kV Baia Mare 4 – de pe str. Alee Filaturii nr. 3 -, Stația 110/20 kV Baia Borșa – de pe str. Energiei nr. 22 – și Stația 110/20 kV Tocila-Băiuț – de pe str. Stadionului nr. 21), prevăd înlocuirea bateriilor de acumulatoare 220 Vc.c. necorespunzătoare cu unele moderne și lucrări la sălile bateriilor de acumulatoare (montare ventilație, reparații uși, ferestre, zugrăveli interioare, pardoseală, reparații la instalațiile de iluminat, sanitare și încălzire  – la Baia Borșa și Tocila se vor monta sisteme de încălzire noi, cu consumuri reduse).

 

Proiectul prevede proiectare (faza DDE) și execuția lucrărilor și trebuie finalizat în 6 luni. Contractul a fost introdus în licitație (ofertele sunt așteptate până la 27 martie 2023) și va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț.

 

Liviu DAMIAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here