DECIZIE – După 21 de ani în funcția de primar al orașului Târgu Lăpuș, Mitru Leșe a anunțat că nu va candida pentru un nou mandat: candidatul PNL va fi Vlad Herman

0
1189
Mitru Leșe, Vlad Herman

RETRAGERE. După 21 de ani petrecuți în funcția de primar în Târgu Lăpuș, Mitru Leșe (67 de ani) a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat, iar conducerea PNL Maramureș l-a nominalizat pentru această funcție (de candidat PNL la funcția de primar în Târgu Lăpuș) pe Vlad Herman, cel care din 2020 este directorul Serviciului Public de Salubrizare din Primăria Târgu Lăpuș.

 

Mitru Leșe a intrat în conducerea administrativă a orașului Târgu Lăpuș în anul 2000, din funcția de viceprimar, în anul 2003 devenind primar interimar. Pe atunci era în PSD. La alegerile locale din 2004, Leșe a fost ales pentru prima dată primar al urbei, funcție pe care și-a păstrat-o până în prezent. În 2006, Leșe a trecut de la PSD la PNL și a preluat funcția de președinte al PNL Târgu Lăpuș, pe care o deține și în prezent.

 

Noul candidat al liberalilor pentru funcția de primar în Târgu Lăpuș, tânărul Vlad Herman, este specializat în inginerie industrială, fiind absolvent al Facultății de Design Industrial și Managementul Afacerilor a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (2014), iar din 16 decembrie 2020 a fost numit în funcția de director executiv al Direcției de Servicii Publice a orașului Târgu Lăpuș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here