DEZVOLTARE – Deputat Călin Bota: Peste 55 milioane de lei ajung în Maramureș, în Coroieni și Bârsana, prin Programul Național „Anghel Saligny”

0
244

INVESTIȚII ÎN MARAMUREȘ. Ministerul Dezvoltării, condus de ministrul PNL Adrian Veştea, a semnat 132 de contracte pentru proiecte de infrastructură locală, cu autorități din 24 de județe. Aceste investiții, cu o valoare totală de 1,76 miliarde lei, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, a stațiilor de pompare sau de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

 

Pe lista proiectelor semnate se află și trei proiecte din Maramureș, în valoare de peste 55 milioane de lei, care vizează extinderea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă în comunele Coroieni și Bârsana. Aceste investiții vor avea un impact semnificativ în comunități, contribuind în mod direct la creșterea calității vieții maramureșenilor, a precizat deputatul maramureșean Călin Ioan Bota.

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan BotaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here