FAPT – DIICOT a reținut în Maramureș un alt traficant de droguri: deținea o jumătate de kilogram de derivat al mefedronei

0
733

TRAFIC DE DROGURI. Miercuri, 17 ianuarie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Șandor Lacatoș, cercetat pentru infracţiunea de efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Măsura a fost luată după ce acesta a fost depistat de către poliţiştii de frontieră în timp ce deţinea cantitatea de aproximativ 500 grame substanţă cu efect psihoactiv (2MMC – 2-Methylmethcathinone, cunoscut și sub denumirea ortomefedronă – stimulent ale cărui efecte sunt comparabile cu cele produse de ecstasy sau cocaină și care se vinde sub formă de praf, capsule sau tablete), destinată comercializării către consumatori din Maramureş.

 

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi poliţiştii de frontieră ai STPF Maramureş, a precizat DIICOT Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here