DEMITERE – Bogdan Diaconu a fost demis din funcţia de preşedinte PRU, fiind înlocuit interimar cu Robert Bugă

0
816
Bogdan Diaconu și Robert Bugă

HOTĂRÂRI. Biroul Permanent Național al PRU, întrunit statutar în ședința convocată în 4 februarie 2017, ora 17, a decis demiterea din funcția de președinte al PRU a lui Bogdan Diaconu. Motivaţia demiterii lui Diaconu a constat, în principal, pentru poziția de sprijin a OUG 13/2017 promovate de PSD, dar și pentru nereguli financiare grave, descoperite în ultima săptămână.

 

Atribuţiile de preşedinte PRU vor fi îndeplinite de gorjeanul Robert Bugă, numit în funcţia vacantă de prim-vicepreședinte – deputatul Bugă a obținut cel mai mare scor electoral, atât la alegerile locale cât și la cele pentru Camera Deputaților. De asemenea, PRU a anunţat că noul purtător de cuvânt al partidului este vicepreşedintele Dumitru Bădăgan şi că va iniţia demersuri pentru unificarea tuturor forțelor naționaliste din România.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here