ÎN MARAMUREȘ – Deputatul Darius Pop, la Bocicoiu Mare unde drumul județean e prăbușit de câțiva ani

0
15

BOCICOIU MARE. Deputatul maramureșean Darius Pop, însoțit de persoane din conducerea filialei, a mers în comuna Bocicoiu Mare, la sesizarea mai multor localnici dezamăgiți de faptul că autoritățile nu iau nicio măsură în privința reabilitării Drumului Județean 185, care în zona lor prezintă o surpare mai veche.

 

„De 2 ani, oamenii de aici din Bocicoiu Mare, dar și cei din Primărie au făcut sesizări repetate la autorități, drumul fiind grav afectat pe tronsonul Bocicoiu Mare – Lunca la Tisa, dar în loc de o intervenție rapidă de remediere, pentru evitarea blocării traficului rutier, au primit doar promisiuni. Vorbim despre o  comună cu 4.000 de locuitori care este izolată din cauza incompetenței autorităților județene.

 

Am venit la Primăria Bocicoiu Mare tocmai pentru a discuta cu administrația locală, să vedem când au făcut aceste sesizări către Consiliul Județean pentru a repara drumul. Viceprimarul ne-a spus că s-au făcut două comisii, de la Baia Mare și de la Cluj, s-au făcut procese verbale și… cam atât. E drept că nici administrația locală nu pare foarte interesată în a rezolva această problemă majoră a oamenilor, care ne-au spus că Primăria e deschisă doar câteva ore pe zi, după care nu mai găsești pe nimeni, decât o ușă închisă”, a explicat deputatul maramureșean Darius Pop (AUR).

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here