INVESTIȚIE – Contract de 5 milioane de lei în Borșa, pentru renovarea energetică a clădirii publice care adăpostește o grădiniță și o creșă

0
117

INFRASTRUCTURĂ EDILITARĂ – BORȘA. Administrația publică din orașul maramureșean Borșa, controlată de edilul Ion Sorin Timiș (PSD), a scos la licitație un contract estimat la 5 milioane de lei (exact: 5.026.702,74 lei, sumă care include TVA) și care vizează renovarea energetică a clădirii publice de pe strada Floare de Colț nr. 2A, care adăpostește Grădinița cu program prelungit nr. 10 și Cresa de copii. Cea mai mare parte a finanțării obiectivului provine din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

 

Contractul, care așteaptă ofertele până la 5 februarie 2024, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 60%, metodologia adecvată 20% și experiența managerului 20%). Lucrările trebuie finalizate în 12 luni.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here