LUCRĂRI – Contract de 7 milioane de lei pentru reabilitare energetică a două blocuri din Vișeu de Sus

0
315

INVESTIȚIE. Administrația din orașul maramureșean Vișeu de Sus a scos la licitație un contract estimat la aproape 7 milioane de lei (exact: 6.939.326,03 lei, sumă care include TVA) care vizează proiectare și execuție a lucrărilor de renovare energetică a două blocuri. Contractul trebuie finalizat/recepționat în 21 de luni (o perioadă de 45-90 de zile este repartizată proiectului tehnic și execuția lucrărilor are repartizată o perioadă cuprinsă între 12 și 18 luni).

 

Proiectul prevede reabilitarea energetică a blocurilor C8 și 14G, respectiv anveloparea clădirilor, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/furnizare a apei calde, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, reabilitarea instalațiilor de iluminat etc.

 

Finanțarea va fi asigurată, în cea mia mare parte, din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Contractul, pentru care sunt așteptate ofertele constructorilor până la 23 iunie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, termenul de proiectare 20%, termenul de finalizare a lucrărilor 20%, experiența profesională a unor experți cheie 20%).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here