REABILITARE – Guvernul a alocat Maramureșului peste o jumătate de milion de euro pentru a repara drumurile afectate de inundații

0
181

DAUNE. Din Fondul de intervenție al Guvernului a fost alocată judeţului Maramureş suma de peste 2,4 milioane de lei (echivalentul a peste 500.000 de euro) pentru reabilitarea segmentelor de  drumuri judeţene afectate de inundațiile din martie-iulie.

 

Conform Instituției Prefectului Maramureș, suma repartizată judeţului nostru reprezintă valoarea lucrărilor de reparaţii pentru DJ 109U, Băiuţ, DJ 184B, Preluca Nouă-Codru Butesii, DJ 108P, Oarța de Sus-Bicaz-limită judeţ Satu Mare, DJ 186D, Poienile Izei, Ciolt şi DJ 171A, Suciu de Sus.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here