REABILITARE – Guvernul a alocat Maramureșului peste o jumătate de milion de euro pentru a repara drumurile afectate de inundații

0
89

DAUNE. Din Fondul de intervenție al Guvernului a fost alocată judeţului Maramureş suma de peste 2,4 milioane de lei (echivalentul a peste 500.000 de euro) pentru reabilitarea segmentelor de  drumuri judeţene afectate de inundațiile din martie-iulie.

 

Conform Instituției Prefectului Maramureș, suma repartizată judeţului nostru reprezintă valoarea lucrărilor de reparaţii pentru DJ 109U, Băiuţ, DJ 184B, Preluca Nouă-Codru Butesii, DJ 108P, Oarța de Sus-Bicaz-limită judeţ Satu Mare, DJ 186D, Poienile Izei, Ciolt şi DJ 171A, Suciu de Sus.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ