INVESTIȚIE – Contract de 7 milioane de lei pentru modernizarea clădirii pavilionare a Muzeului Județean de Etnografie din Baia Mare

0
813

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația județeană din Maramureș a scos la licitație un contract estimat la 7 milioane de lei (exact: 7.087.797,55 lei, sumă care include TVA), care vizează modernizarea clădirii pavilionare a Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, localizată pe strada Dealul Florilor nr. 1 din Baia Mare.

 

Contractul prevede proiectare și execuție și trebuie finalizat în circa 2 ani (680 de zile). Cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Modernizarea prevede atât îmbunătățirea condițiilor de confort interior, reducerea consumurilor energetice (fapt care impune realizarea unor lucrări de reabilitare termică atât la anvelopa clădirii, cât și la unele componente ale sistemului de încălzire).

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, experiența profesională a 5 experți-cheie 40%, garanția lucrării 10% – aceasta trebuie să fie cuprinsă între 3 și 5 ani  -, metodologia de execuție a lucrărilor 10%). Ofertele constructorilor sunt așteptate până în 7 august 2023.

 

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș este organizat, începând din 1 iulie 1978, în clădirea fostului Teatru de vară al orașului (edificată în anii ’50), are o suprafață de peste 500 mp, expozițiile fiind organizate în 4 săli.

* Foto: @ Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here